Dogfit  
Kezdőlap arrow Kutyaiskola-Dunakeszi arrow Középhaladó engedelmes
2018. április 20.
 
 
DOGFIT KSE kutyaiskola DUNAKESZI PDF Nyomtatás E-mail

Kutyaiskola Dunakeszi fényképe. 

Ha még nincs kutyája, de szeretne és kérdései vannak, szívesen segítünk saját tapasztalataink alapján.  

Iskolánkon kiképzők irányításával, csoportos foglalkozásokon, a tulajdonosok sajátíthatják el kutyáik alapvető oktatását.

 

Kutyaóvodai foglalkozásokra  már a kutya 3-4 hónapos korától várjuk az érdeklődőket.  MINDENKINEK AJÁNLJUK, VÁRHATÓAN DOMINÁNS KUTYÁKNÁL KIMONDOTTAN FONTOS! 

Az igazi családi kutyává váláshoz, az együttéléshez szükséges alapfokú engedelmesség elsajátításának oktatására törekszünk. 

Kiképzés alapfoktól, kutyaovi, kapcsolatépítés, engedelmes, agility, nyomkövetés és őrző védő foglalkozások. 

Iskolánk előtérbe helyezi a kutya és az ember kapcsolatát, a gazdák tanítását, a kulturált kutyatartás népszerűsítését.

 

Az AGILITY és az őrző-védő foglalkozásokon való részvétel feltétele az alapfokú engedelmesség elsajátítása.

 

Kutyaiskolánk megközelíthető a Dunakeszit (Kossuth L. u.) és a Fótot (Németh K.u.) összekötő út felől. A szemétbánya bekötő aszfalt útjára kell befordulni (GPS 47.63510, 19.17091) és onnan balra a földútra kell letérni, azon kell jönni kb. 1,5 km-t a kutyaiskoláig. (a lovasfarm után)

Felvilágosítás:  06 30 9772-131

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk kutyaiskolánkon!

 
 
 
 
 

H Á Z I R E N D

Kérjük a kulturált kutyatartás és sétáltatás, valamint az állatvédelmi szabályokat betartani az iskola területén és azon kívül is!

A kutyaiskola területére belépni kizárólag oltott, érvényes veszettség oltással rendelkező, rendszeresen féregtelenített, kullancs elleni védelemben részesült, egészséges kutyával szabad! Az oltási igazolványt a kutyavezető köteles magánál tartani, és kérésre bemutatni.

Kiképzésen részt venni kizárólag a megfelelő és a kiképzők által ellenőrzött felszereléssel lehet (póráz, nyakörv, hám, jutalomfalat, játék).

Az oktatás megkezdése előtt legalább 10 perccel kell megérkezni, hogy elegendő idő legyen az iskola területén kívül, a sétára, a kutyák szükségleteinek elvégzésére, valamint a felszerelések összeállítására.

A kutyaiskola „veszélyes üzem”, ezért az iskola területére belépő kutyavezetők, családtagok, nézők, érdeklődők kötelesek minden tekintetben betartani a kiképzők, segédek kéréseit és utasításait.

Az esetlegesen bekövetkező személyi sérülésért és anyagi károkért a kutyaiskola felelősséget nem vállal, ez minden esetben egyéni felelősség kérdése, mindenki köteles megtéríteni az általa, vagy a kutyája által okozott kárt. A kiképzők utasításait a kutyavezető önként elfogadja, és a saját felelősségére végrehajtja.

Kiskorúak csak szülői jóváhagyással látogathatják a foglalkozásokat, 14 év alatti gyermek csak szülői felügyelettel tartózkodhat az iskola területén.  

A játszóteret/hintát a gyerekek kizárólag szülői felügyelettel és saját felelősségre használhatják! GYERMEKE BIZTONSÁGÁÉRT A SZÜLŐ A FELELŐS!

Az iskola felszerelései csak kiképzők engedélyével, és irányítása mellett használhatók.

A kutyákat csak a kiképzők által kijelölt helyre szabad lekötni.

Az iskola területén a kutya ürülékét a kutyavezető köteles haladéktalanul összeszedni.

Kutyaiskolánk dísznövényeinek védelme érdekében kérjük a kutyákat ezektől távol tartani, a kutya által mégis „meglocsolt” dísznövényeket a kutyavezető köteles vízzel haladéktalanul megtisztítani. 

Tüzelő szukával csak előzetes megbeszélés után lehet a kutyaiskola területére lépni, a csoportos foglalkozásokon nem lehet részt venni, mert zavarja a többi kutya munkáját.

Kérünk mindenkit, hogy fokozott figyelemmel vigyázzon az iskola rendjére és tisztaságára, cigarettacsikket, szemetet eldobálni szigorúan tilos.

A klubházba kutyával belépni kizárólag az iskola kiképzőinek engedélyével szabad.

A házirend betartása mindannyiunk közös érdeke, hogy a kutyaiskolában eltöltött idő mindenkinek hasznosan és kellemesen teljen.

A kiképzési díj befizetése esetén a kutyaóvodai, alapfokú, középhaladó/haladó csoportos engedelmes, őrző-védő és agility foglalkozásokon vehettek részt, a kiképzők irányításával. Az agiltiy és az őrző-védő foglalkozásokon való részvétel feltétele az alapfokú engedelmesség elsajátítása.

A foglalkozásokon csak azok vehetnek részt, akik a havidíjat befizették!

Havi kiképzési díj:                                                                             8.000,-Ft

16. év alatt                                                                                          5.000,-Ft

Alkalmankénti foglalkozás                                                          2.000,-Ft


 
 
Kiképzõink:

Patyus Ferenc aranykoszorús mesterkiképzõ
Varga Géza B kategóriás segéd, kiképző
Sipos Sándor B kategóriás segéd, kiképző 
Pápa Attiláné, Vera bronzkoszorús mesterkiképzõ
Csete Márta bronzkoszorús mesterkiképzõ
Pápa Attila bronzkoszorús mesterkiképzõ
 
 

Kutyaiskola Dunakeszi fényképe.
 
< Előző   Következő >
 
Top! Top!